In drie dimensionale uitgave

Alle Dames van Amesz zijn het erover eens dat het een ideaal cadeau is voor jong en oud, bij elke gelegenheid waar iets te vieren valt, zoals geboorte, verjaardagen en vriendschappen. Het is een boek dat je schenkt om het leven zelf te vieren.

De kleine prins, in driedimensionale uitgave"Vaarwel" zei de vos. "Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar."'


De Kleine Prins' (Le Petit Prince), is een ware klassieker, een groots boek over een kleine held. Dit fantasievolle, poëtische verhaal, boordevol levenswijsheid, is nu verschenen in een smaakvolle pop-up editie.
De prins en alle andere personages hebben zich ontpopt tot driedimensionele wezens en bewegen, draaien en schuifelen over de bladzijden.
Het is een onweerstaanbare uitgave, zowel voor de lezers die de kleine prins al in hun hart hebben gesloten als voor degenen die hem nog niet kennen.

De oorspronkelijke editie van het moderne sprookje verscheen in 1943. Inmiddels is het in meer dan 160 talen vertaald. De schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry maakte zelf de betoverende illustraties.
De verteller, een vliegenier, ontmoet de buitenaardse prins na een noodlanding in de woestijn. Het prinsje licht hem in over de eigenaardigheden van de planeet die hij bewoont en over de buitenissige bewoners van andere planeten die hij heeft bezocht, zoals de dronkaard, de zakenman en de ijdeltuit.

De Rotterdamse uitgeverij Ad. Donker, die in 1951 de eerste Nederlandse vertaling op de markt bracht, is ook verantwoordelijk voor deze nieuwe, kunstzinnige editie.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.