Amesz was erbij op 25 januari


Schermafbeelding 2019-01-27 om 23.11.22

De handtekening van Jan Brokken in een van de vele boeken die hij op deze avond heeft gesigneerd.

Jan Brokken en het Bravoura Ensemble zorgden voor een prachtige voorstelling in Pro RegeSchermafbeelding 2019-01-27 om 23.08.08
Zo’n 130 liefhebbers kochten een kaartje voor de voorstelling van Jan Brokken en het Bravoura Ensemble. De musici komen uit Oost-Europa de omgeving waar het verhaal van Jan Brokken zich voornamelijk afspeelde. Het - inmiddels alom bekende - verhaal over Jan Zwartendijk, de honorair consul in Kaunas, Litouwen, die zoveel vluchtelingen een visum voor Curaçao verschafte aan het begin van de tweede wereldoorlog. De dramatische geschiedenis van de Duitse jood Leo en zijn Litouwse vrouw Bella, werd muzikaal door het ensemble ondersteund met werken van o.a. Sjostakovitsj en Bruch. “Je hebt musici en je hebt Slavische musici” zei Jan Brokken op enig moment.
Tijdens de pauze en na afloop signeerde de schrijver met veel plezier de boeken die dankbare kopers hem voorlegden. De boekentafel raakte vrijwel leeg.
Kortom: een geweldige avond van topkwaliteit.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.