Signeersessie

Frits Korthals Altes, bewoner van Kralingen en vaste bezoeker van onze winkel heeft zijn lange loopbaan in het maatschappelijk leven geboekstaafd.

Op zaterdag 1 juli 2017 heeft de heer Korthals Altes bij ons in de winkel zijn boek gesigneerd. De belangstelling was groot en de gesprekken geanimeerd.

Het boek ligt nog steeds in onze winkel en kost €39,90.

Zeven Politieke Levens


zeven politieke levens
Frits Korthals Altes was acht jaar lang minister van Justitie in de veelbewogen jaren tachtig. Daarvoor en daarna was hij op allerlei manieren politiek en maatschappelijk actief: als topadvocaat, voorzitter van de VVD, voorzitter van de Eerste Kamer, kabinetsinformateur en Minister van Staat.
Als minister was hij nauw betrokken bij zaken die nog vers in het geheugen liggen, zoals de ontvoeringen van Freddie Heineken, Gerrit Jan Heijn en Toos van der Valk en het terrorisme van RaRa.

Deze en andere onderwerpen beschrijft hij zoals een topadvocaat dat pleegt te doen: in de vorm van dossiers, scherp geformuleerd en goed gedocumenteerd. Het boek bevat daarmee veel nieuws en staat garant voor veel publiciteit.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.