Signeersessie van Manuel Kneepkens

75 jaar, maar nog immer tegendraads en scherp.
Op
zaterdag 14 juni signeert hij zijn bundel 'Een lange neus' in onze winkel.
U kunt de dichter ontmoeten tussen
14.00 u en 16.00 u.
___________________________
Pasted Graphic
Manuel Kneepkens (Heerlen, 1942) staat bekend als een uitbundig dichter. Ook ontbreekt de politieke noot zelden in zijn werk. Want de taak van de dichter beperkt zich volgens hem niet tot het zetten van welgekozen woorden op papier. Ook de samenleving dient (weer) poëtisch te zijn. Hoe wil een dichter anders weerklank hebben? Satire wordt bij dat ‘poëtiseren’ van de samenleving niet geschuwd. Integendeel. De dichter trekt bij voorkeur een lange neus, zelfs tegen het Heelal. Het gedicht nadert dan de cartoon.

De portfolio van deze bundel is dan ook gevuld met kleurige tekeningen van de dichter, die de Beeldende Kunst pleegt te zien als ‘poëzie met andere middelen.’ Ook de Beelddichten, die de bundel besluiten, getuigen van die opvatting.

Met de bundel
'Een lange neus' viert de schrijver, tekenaar, politicus en jurist Manuel Kneepkens op aantrekkelijke wijze zijn 75e verjaardag.
_______________________________________________

De bundel kost € 25,00.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.