(Foto's A.Kers)


Schermafbeelding 2013-12-16 om 17.39.42
Pasted Graphic 1

DONDERDAG 12 DECEMBER 2013


Het werd een bijzondere avond waarbij het boek van ‘dorpsgenoot’ Carolien Roelants centraal stond. Zij was vele jaren redacteur Midden-Oosten van NRC Handelsblad en is nu columnist van de krant. Het afgelopen decennium heeft ze Saoedi-Arabië vaak bezocht en daarover gepubliceerd.
Zij schreef het boek
Saoedi-Arabië: De revolutie die nog moet komen samen met Paul Aarts, docent internationale betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam. Het verschijnt bij uitgeverij Nieuw Amsterdam en kost €18,95. Voor meer informatie, zie:
http://www.nieuwamsterdam.nl/boekUitgave.aspx?ID=2428#.Up7zQmTuJ4U
Ter gelegenheid hiervan organiseerde boekhandel Amesz in samenwerking met het Rotterdamsch Leeskabinet een avond waarop beide auteurs de publicatie hebben toegelicht. Er was ruimte voor het stellen van vragen en na afloop zaten de auteurs klaar om de aangeschafte boeken te signeren.
Dr. Bernadette Kester was aanwezig in de rol van gespreksleider. Zij is als mediawetenschapper verbonden aan de Erasmus School of History, Culture & Communication.

2013-12-12 RLK-lezing Carolien Roelants en Paul Aarts (A.Kers) 0532013-12-12 RLK-lezing Carolien Roelants en Paul Aarts (A.Kers) 031

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.