Oosterboekhandel J Amesz Sinds 1895, Kralings middelpunt op het gebied van boeken

Schermafbeelding 2013-10-29 om 17.41.56
FLORINE BOUCHER SIGNEERT HAAR NIEUWE KOOKBOEK
Tutto RISOTTO
zaterdag 9 november
van 2 tot 4 uur

De dames van Amesz nodigen u van harte in hun winkel uit voor de presentatie van dit smaakvolle boek vol recepten en verhalen.
Louise O. Fresco schrijft in haar voorwoord: ‘Heerlijk dat er nu een boek is dat zoveel vertelt over risotto, voor iedereen die van koken houdt en iets wil weten van de oorsprong van gerechten. […]. Tutto Risotto vertelt het verhaal over voedsel zoals ik het graag wil zien, van grond tot mond, van boer tot consument, met inbegrip van de geschiedenis, de anekdotes, en de botanie van rijstrassen en risottorassen’.
Het hart van dit boek wordt gevormd door tal van traditionele recepten. Van risotto met witte asperges en kaneel; met gebakken uien en verse worst; met zoute ansjovis en zwarte olijven; tot een risottogerecht met preicrème en eekhoorntjesbrood.

Schermafbeelding 2013-10-30 om 20.13.22


Florine Boucher schreef ruim 20 jaar in de kookrubriek van de NRC en publiceerde een keur aan kookboeken. Tutto Risotto is verzorgd uitgegeven en rijk geïllustreerd. Het bevat historische foto’s van de Italiaanse rijstteelt, oude gravures en sfeervolle plaatjes van ingrediënten. Een bijzonder kookboek voor slechts €29,50.
Wij zien u graag in onze winkel aan de Voorschoterlaan 145.
Reserveer nu uw exemplaar! Tel.: 4123638, info@amesz-boekhandel.nl