Koninklijke Lunch


 De dames van boekhandel Amesz, Marga &  Miriam, die onlangs het predicaat ‘Hofleverancier’ in ontvangst mochten nemen, waren tot hun grote vreugde uitgenodigd voor de lunch tijdens het bezoek van het koningspaar aan Zuid-Holland en Zeeland.
 
Op de regenachtige en winderige eerste dag van de zomer begaven zij zich naar Ouddorp om in een sfeervol strandpaviljoen (beachclub ‘Natural High’)  het hoog bezoek op te wachten. Daar was een besloten bijeenkomst georganiseerd voor vijftig vertegenwoordigers uit uiteenlopende sectoren van de samenleving. Zo waren er poppenspelers en dansers, mosselkwekers en  muskusrattenbestrijders, biologische akkerbouwers en strandvonders aanwezig.  
 
Een uitgebreide en schitterende fotoreportage van de lunchontmoeting met een ontspannen Willem Alexander en stralende Maxima vindt u hier:
http://www.mijnalbum.nl/
Album=JWEAOMRM

De foto’s uit dit album mogen niet worden verspreid of gepubliceerd

Koninklijke aandacht


Koning Willem Alexander en Koningin Maxima bewogen zich informeel tussen de gasten en maakten met iedereen  een praatje. Zij toonden zich zeer geïnteresseerd en bleken goed op de hoogte te zijn van de achtergronden van het gezelschap.
 
De dames waren als onderneemsters ingedeeld bij de categorie ‘economie en innovatie’. Nu zijn de dames vooral innovatief te noemen vanwege het feit dat zij niet met alle modieuze winden meewaaien en in de 127 jaar van het bestaan van de onderneming kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel zijn blijven dragen. Op een vraag antwoordde Miriam de Koningin dat de dames niets liever willen dan mensen in aanraking brengen met boeken. In de winkel is dan ook van alles te vinden, van knisperboekjes voor in de wieg tot de klassieke meesterwerken uit de wereldliteratuur.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.