Bestellen?

U kunt uw boek(en) op één van de volgende manieren bij ons bestellen:
per telefoon: 010-4123638
per fax: 010-4334853
per bestelformulier: klik op
BESTELLEN om een formulier te openen

Indien de door u bestelde boeken bij het Centraal Boekhuis in voorraad zijn, kunt u uw bestelling na drie werkdagen ophalen:
- uiterlijk maandag besteld, betekent woensdag in de winkel;
- uiterlijk woensdag besteld betekent vrijdag in de winkel;
- uiterlijk zaterdag besteld betekent dinsdag in de winkel.
U krijgt bericht als het boek is aangekomen.

Mocht u
meerdere boeken (bijvoorbeeld studieboeken) tegelijk willen bestellen dan kunt u een bestelformulier downloaden, invullen en als bijlage per e-mail opsturen. Het downloaden start automatisch als u op ”Bestelformulier meerdere titels” klikt. U dient het formulier op te slaan op uw computer, zodat u een kopie kunt bewaren en vervolgens als bijlage aan het e-mailbericht gekoppeld aan de winkel kunt sturen.

Iets te vragen?
Het komt vaak voor dat onze klanten de titel niet meer weten, en dan om onze hulp vragen bij het zoeken van het juiste boek. Uiteraard kunt u uw probleem ook langs deze weg aan ons voorleggen. Het vragenformulier opent u door HIER te klikken.

Verlanglijst
Hebt u iets te vieren en hebt u boeken als cadeautje gevraagd? Voorkom dan dat uw gasten een boek geven dat u al hebt, of dat u al van iemand anders gekregen hebt. Een verlanglijstje in onze winkel leggen is dan een uitkomst.
Klik op ”
Verlanglijst” om uw concept verlanglijst te downloaden. Sla het formulier eerst op (kan gewoon op het bureaublad van uw computer), vul het in en stuur het vervolgens als bijlage per e-mail aan ons toe. In de winkel inleveren kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat uw verlanglijst ter inzage ligt voor wie erom vraagt. Ook houden we bij welke titels al gekocht zijn.

Boekenbon
Bestel uw boekenbonnen met een persoonlijke wenskaart via het internet. De bon wordt u toegestuurd. Klik op de banner om naar de speciale website te gaan.

Sommige browsers, zoals Google Chrome, geven aan dat deze site niet volledig beveiligd is. We hechten eraan op te merken dat dit alleen geldt voor het doorgeven van gevoelige informatie als creditcardgegevens. Wees gerust: we vragen nooit om dit soort gegevens.